Verzenden & Retouren

Verzenden
Als u een kabelset bij ons hebt besteld wordt uw order klaar gelegd voor TNT post. Deze haalt uw kabelset op en bezorgd deze bij u thuis.
TNT Post bied de kabelset in principe binnen 2 werkdagen na aankoop bij u aan.
Wat te doen als u TNT post niet mis wilt lopen.
  1. U kunt uw order traceren op onze site zodat u ongeveer weet wanneer u de zending kunt verwachten.
  2. In plaats van uw adres een alternatief afleveradres invullen waarvan u zeker weet dat er iemand thuis is.
  3. Als u niet aanwezig bent wordt uw pakketje bij de buren aangeboden . U krijgt een kennisgeving op welk huisnummer zij het hebben afgegeven. Als het pakket afgeven bij de buren niet lukt volgt er een tweede bezorging op een later tijdstip. Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is kan de geadresseerde binnen 3 weken de zending op het postkantoor afhalen.
  4. Met het kaartje wat u in de bus krijgt als u niet thuis bent kunt u TNT Post gratis bellen om een dag en/of datum af te spreken.
Retourneren
Wij leveren u een produkt dat gekeurd is en aan alle eisen voldoet,mocht u om een of andere reden toch niet tevreden zijn met het geleverde heeft u het recht van retourneren.
Bestellingen waarvan alles compleet en niet beschadigd is kunt u binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retourneren.
Wij betalen u na retourontvangst de aankoopsom binnen 7 dagen terug. De verzend/administratie kosten voor het verzenden en uw retour kosten kunt u niet op ons verhalen.
Terug

Alle prijzen in onze webwinkel zijn INCLUSIEF BTW | Copyright © 2003-2008 Arkomat Interactive Webdesign | Powered by Zen Cart