Veilig betalen

Hoe kan ik veilig betalen?
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om op 4 manieren veilig online te betalen:

  1. Middels Telebankieren (IDEAL)
  2. Middels Creditcard (MASTER EN VISA)
  3. Middels Overboeking (Postbank 4679091)
  4. Middels Bankcontact (Mister Cash)
  5. Middels PayPal,veilig online betalen met uw paypal account.
  6. Middels Carte Bleue, (Frankrijk),een online betaalplatvorm van de belangrijkste Franse banken.
  7. Middels Giropay (Duitsland), een online betaalplatvorm van de Duitse banken.
  8. Middels Maestro, betaling online mogelijk met uw wereldwijd geaccepteerde Maestro logo.
  9. Middels DIRECTebanking, online banking voor Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Franse, Engelse en Belgische rekeninghouders.
iDeal
Met de ideal connectie kunnen onze klanten kiezen via welke bank(rekening)zij willen betalen en worden zij vervolgens direct naar hun eigen vertrouwde telebankier omgeving geleid.

Master en Visa
Met deze connectie kunnen onze klanten direct met hun creditcard afrekenen.

Overboeking
Wij mailen u een bevestiging als wij uw betaling ontvangen hebben.Dezelfde dag vertrekt dan ook de trekhaak uit ons magazijn.(u dient echter wel het bestelformulier in te vullen zonder de betaling te verrichten om een factuurnummer als referentie te kunnen gebruiken).

Bankcontact (Mister Cash)
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Dit geld voor Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, KBC, AXA, CBC en VDK spaarbank. De veligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.Wij maken daarom dan ook gebruik van de diensten van de Payment Engine van MultisafePay. Zij voldoen aan de strenge beveiligingseisen van master en visa. Daarom is uw betaling altijd veilig!


Alle prijzen in onze webwinkel zijn INCLUSIEF BTW | Copyright © 2003-2008 Arkomat Interactive Webdesign | Powered by Zen Cart