Installatie handleidingen

De link
We hebben op onze homepage de link geplaatst die u direct naar de pagina brengt op de website van ECS waar de verschillende handleidingen voor personenwagens gedownload kunnen worden. Klik op deze link om op de website van ECS te komen.
Kies uw voertuig
Als u op de beschikbare link heeft geklikt zal de website van ECS in een nieuw venster geopend worden. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om het merk en het type voertuig te kiezen zoals aangegeven op de onderstaande afbeelding. Maak hier uw keuze.


Kilk vervolgens op de zoek button om de handleiding met de opgegeven specificaties te zoeken. De button is hieronder te zien.
Het resultaat
In ons voorbeeld hebben we gekozen voor de Alfa Romeo 156. Op de onderstaande afbeelding is dat te zien
Kies het voertuig
Vervolgens dient u aan te geven van welk voertuig u de handleiding wilt downloaden. Als u met uw muis over de gevonden items heen gaat ziet u voor welke carroserie deze kabelset is. Het plaatje geeft dat natuurlijk ook aan.
De specificaties
Als de zoekopdracht op de website is voltooid krijgt u een overzicht te zien van alle gegevens van de kabelset die bij uw voertuig past. In onderstaande afbeelding is dit te zien.
De handleiding downloaden
Als alle gegevens kloppen kunt u op de button handleiding klikken die rechts boven in het venster is te zien.
Het onderstaande venster zal nu vanuit de browser worden geopend.
U heeft nu twee mogelijkheden om in het bezit te komen van de gevonden handleiding voor uw kabelset. Als u op "Openen" klikt zal Acrobat Reader ® het bestand openen. Nadeel hiervan is dat u dan NIET het bestand kunt downloaden maar WEL printen. Als u op "Opslaan" klikt kunt u de handleiding opslaan op uw harde schijf. Zoek vervolgens het bestand op, open het en print het uit. Zo heeft u beide opties in één. U heeft voor deze acties dus wel Adobe Reader nodig.

Indien u geen Adobe Reader ® heeft kunt u die hier downloaden.

Alle prijzen in onze webwinkel zijn INCLUSIEF BTW | Copyright © 2003-2008 Arkomat Interactive Webdesign | Powered by Zen Cart